Head Energy Solve er tildelt en studie gjeldende overhaling og utskiftning av ventiler på ilandføringsstasjonen til gassrørledningen Zeepipe i Zeebrugge, Belgia. Tildelingen inkluderer opsjon på ytterligere studier.

-Dette er et svært spennende prosjekt vi gleder oss til å ta fatt på. Vi ser frem til å levere godt håndverk i studien og møte Equinors forventninger, sier administrerende direktør i Head Energy Solve, Øyvind Reksten.

-Dette viser at Head Energy Solve er en attraktiv leverandør av modifikasjoner på prosessanlegg og vi ønsker å takke Equinor for tilliten. Dette gir oss en god start på 2023, sier CEO i Head Energy gruppen, Morten Leikvoll.

Flere nyheter fra Head Energy:

Foreløpige resultater for 2022

februar 7th, 2023|0 Comments

Ny omsetningsrekord, akseptabel lønnsomhet og solid strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2022 omsetning på mNOK 978, opp 51% sammenlignet med 2021 omsetningen. Resultatmarginen er noe ned i 2022, hovedsakelig grunnet sterk vekst [...]

Head Energy tildelt studie av Equinor

februar 1st, 2023|0 Comments

Head Energy Solve er tildelt en studie gjeldende overhaling og utskiftning av ventiler på ilandføringsstasjonen til gassrørledningen Zeepipe i Zeebrugge, Belgia. Tildelingen inkluderer opsjon på ytterligere studier. -Dette er et svært spennende prosjekt vi [...]